Tainas:
250g margariini
4dl jahu
4 spl külma vett
Täidis:
500g porgandeid
3spl õli
1 muna
200g kodujuustu
2 dl maitsestamata jogurtit
Jahvatatud muskaatpähkleid
Sidrunipipart
Sool
Suhkur
Valmistamine: Näpi margariin ja jahu sõmedaks, lisa külm vesi & sõtku kätega ruttu ühtlaseks massiks. Vajuta tainas ahjuvormipõhja ja servadele ning pane vähemalt pooleks tunniks külmkappi. Täidise tarvis hauta riivitud porgandid pannil õlis pehmeks.Lase jahtuda ja pane maitseained.
Sega kodujuust jogurtiga, lisa muna ja sega porgandid hulka.Pane külmast võetud tainas 10 min ahju 250C juurde eelküpsema. Võta välja, lisa täidis ja küpseta 225C juures u 45 min.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment